Whipped feta dip met bieslook, basilicum, honing en geroosterde honingtomaten®

 
IMG_5383.png

Lekker recept voor jou vrijdag middag borrel!

Prep tijd: 10 min | Oven tijd: 20 min | Totale tijd: 30 min

Yes! Het is weer vrijdag dus dat betekent tijd om te borrelen! Ik heb voor jullie een heerlijk gerechtje om te serveren bij je vrijdag middag borrel of borrel die je gepland hebt staat voor dit weekend, een romige feta dip met bieslook, basilicum, honing en de heerlijke honingtomaten® van Looye. Heb jij ze al wel eens op? De honingtomaten® zijn tros-cherrytomaten met een stevige bite en een heerlijke honingzoete smaak wat heerlijk in combinatie is met deze romige feta dip.

 
IMG_5353.png
IMG_5355.png
 

Zo maak je het

  1. Verwam de oven voor op 200*C en verdeel de honingtomaten® in een ovenschaal. Besprenkel de honingtomaten® met olijfolie en peper en zout en rooster in de oven voor zo’n 20 minuten

  2. Mix ondertussen de feta en de roomkaas in een grote kom met een mixer tot een romige dip en maak op smaak met peper en zout

  3. Schep de feta dip over naar je serveerschaal. Snij vervolgens de bieslook en basilicum fijn en besprenkel over de feta dip samen met de honing. Leg als laatst de geroosterde honingtomaten® op de dip en serveer eventueel met lekker wat Libanees brood

Ingrediënten voor 1 schaaltje

200 g feta

3 el roomkaas

Bosje bieslook

handje basilicum

1 el honing

180 g honingtomaten van Looye

Olijfolie

Peper en zout

Eventueel Libanees brood om erbij te serveren

Eetsmakelijk!