Mini valentijn chocolade taartjes met frambozen botercrème

 

Hoe leuk zijn deze mini chocolade cakejes! Heerlijk met een frisse frambozen botercrème en rozenblaadjes.

Prep tijd: 1 uur | Baktijd: 20 minuten | Totale tijd: 1 uur en 20 minuten

Deze mini chocoladetaartjes zijn zo leuk om te maken! Perfect om je vrienden, familie, geliefde eens mee te verrassen. Ik heb deze chocoladetaartjes gemaakt met een botercrème topping. De botercrème heb ik gemaakt met een basis van Italiaanse meringue. Denk je nou, waar heb je het eigenlijk over? Don’t worry! Op het Better Baking platform van Kenwood heb ik een hele blog geschreven over hoe je deze botercrème stap voor stap maakt. Je kan de blog hier vinden.

 
 

Zo maak je het

Lees hier het volledige recept op het Better Baking platform van Kenwood

Ingrediënten voor 18 cakejes

200 gr bloem

200 gr donkere basterd suiker

200 gr ongezouten roomboter

4 eieren

1 tl bakpoeder

150 gr pure chocolade

1 tl vanille suiker

Handje gedroogde rozenblaadjes

Handje gehakte pistache noten

Snuf zout

Frambozen botercrème

250 g botercrème op basis van Italiaanse merengue

Benodigdheden

Spuitzak met plat spuitmondje

Mini cake bakvorm

Kookthermometer

Geniet!